Saya adalah.......

seorang yang suka melabur.. (and melancong) ... pelaburan tu hopefully dua2la duniawi dan akhirat... harapan blog ni sebagai luahan rasa dan sama2 kongsi pengalaman sedikit sebanyak dgn kengkawan cyberspace.. & hopefully meninggikan lagi ekuiti kaum melayu (lagila takuts tgk kalu DEB dihapuskan)...

Kekalau nak book
Tiara Beach Resort (TBR) Port Dickson - Hana (013-291 9163) ngan Homestay Kuala Terengganu kat Kuala Ibai - Peruzz (012 - 986 3732 / 013 - 950 2782) ... sms la yek if call tak terjawab... :)

Monday, February 8, 2010

Lelong CIMB - Terengganu...

Wah.. terkezut tgk the Star ari ni ade ler few notices on lelongan seluruh Malaysia.. yg mahalnya ade notis beberapa property di Terengganu tu.. selain Kelantan (yg juga jarang jumpa).. sapa2 minat maybe boleh pergi website dia www.cimbbank.com.my/propertymart

Anyway.. sy boh yg Terengganu portion dah ler...

Double Story Bangalow - RM252,000.00
6453, Jalan Tok Renik, Padang Midin, Kuala Terengganu - 10,656.36 sq. ft.

Double STory Bangalow - RM230,000.00
Lot 7887, Kampung Sura, Hujung Sura Dungun, 23000, Terengganu - 5,791 sq. ft.

Single Story - Semi D : RM 125,000.00
Lot 3527, Taman Desa Murni, Paka, Dungun, 23100, Trg..

Hmm... yg dekat2 bandar tu esp KT.. best jugak kalu geng2 boleh kumpul ramai2 .. JV.. buat homestay.. ok dak?? Menarik.. menarikkk .. :)

3 comments:

  1. hari tu baru je ada client Satu Solution dapat rumah 2 storey di paka.

    Dapat reserve price je..
    http://tuanbri.com/blog/2009/12/auction-28-12-09/

    hehehe..

    ReplyDelete
  2. yekke... hehehe rasa pun kalu lelong kat tganu ni tak glamer lagi.. senang jek dapat RP tu.. tapi tu la nak wat sewa tak segempak KL plak except kalu betui2 strategik huhuhuhu :(

    ReplyDelete
  3. Bila check hpage CIMB tak jumpa pulak yg Dungun tu......dah jual kot

    ReplyDelete